Barbershop

Barbershop

Ook op het gebied van persoonlijke verzorging kunnen de bezoekers terecht bij Sylvia. Naast onze kapsalon in Roden vind je de Barbershop. Hier kunnen mannen zich op authentieke en ambachtelijke wijze laten knippen én scheren, onder meer met gebruikmaking van ontspannende warme doeken en heerlijke shampoo. Een VIP-treatment die perfect past binnen de filosofie van Sylvia, namelijk maximale aandacht voor de klant en een persoonlijk advies. Onze barbier Dewy werkt volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Door deze bijzondere integratie van mode en wellness gaat een langgekoesterde droom in vervulling.

 

DE WERELD VAN DE BARBIER

De meeste mannen kennen haar inmiddels wel: Dewy de barbier. Zij vertelt jou graag over haar passie:

Dewy begon haar carrière als barbier al op jonge leeftijd. Eigenlijk per toeval. Het begon allemaal tijdens mijn stage in de kapsalon. “Daar is mijn passie ontstaan voor de barbierwereld. Sylvia heeft mij de kans gegeven om mij hierin te ontwikkelen.  Zij was ontzettend bedreven en heeft mij enthousiast gemaakt voor het vak. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik na de kappersopleiding veel trainingen en cursussen voor barbier ben gaan volgen.

Volgens Dewy worden barbiers steeds populairder onder de mannen van Nederland. “De barbierwereld is een eigen wereld met een mannelijke sfeer, voetbal op tv, whiskey, bier en mannenbladen. Mannen hebben geen zin om tussen dames te zitten die volledig in de verf zitten of een permanentje nemen. Hierdoor maken mannen steeds vaker de keuze om naar een barbier te gaan. Even met mannen onder elkaar en echte mannenpraat.” Speciaal daarvoor hebben wij de woensdagavond men only avond!

“Ik merk zeker dat mannen zich beter gaan verzorgen. Tegenwoordig laten ze zich meestal één keer per vijf weken knippen, waar dat voorheen zes tot zeven weken was. Mannen vinden het belangrijker om een verzorgd en strak kapsel te hebben met mooie contouren. Ook laten ze zich steeds vaker verwennen door zich op authentieke wijze te laten scheren.”