Over ons

Maak Kennis met House of Hair

Onze medewerkers dragen onze klanten een warm hart toe omdat zij al vele jaren als team bij ons zijn. Voor jou vaste gezichten en voor nieuwe klanten een team wat al jaren als TEAM staat. Jij bent van harte welkom en weet dat wij jouw wensen respecteren en deze bij een volgend bezoek bekend zijn. Persoonlijk contact en aandacht vinden wij belangrijk. Blije klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken.

 

Kwaliteit staat bovenop

Onze topstylisten en juniorstylisten volgen regelmatig trainingen en shows. Deze kennis en de laatste trends op het gebied van styling willen wij graag met je delen maar ook als je van meer traditioneel houd willen wij op de hoogte blijven van verbeteringen. Natuurlijk schenken wij tijdens jouw bezoek een kop koffie met iets lekkers. Dit alles in een huiselijke sfeer waar jij even heerlijk kunt ontspannen.

 

Ons team

Nicole

Eigenaresse/kapster

Melissa

Kapster

Elza

Leerling

Klik en leer ons kennen

Dit maakt ons uniek

Wat House of Hair in Roden onderscheidt, is onze toewijding aan stijl en kwaliteit. Onze hoog opgeleide stylisten gebruiken alleen de beste producten en volgen de nieuwste trends en technieken. We luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies voor de beste resultaten. Onze salon is altijd schoon en netjes, met strikte hygiëneprotocollen. Bij House of Hair krijgt u een luxe, ontspannende en persoonlijke kapperservaring. Kom langs en ervaar het zelf!

 

Ontspannen en Luxueuze Sfeer

Stap binnen in onze ontspannen en stijlvolle omgeving, waar u zich direct thuis zult voelen.

Persoonlijke Aandacht en Klantgerichtheid

Bij ons staat u centraal. We luisteren naar uw wensen en bieden op maat gemaakte adviezen, zodat u altijd tevreden de salon verlaat.

Ervaren en Gepassioneerd Team

Ons team van deskundige stylisten staat klaar om uw haarwensen tot leven te brengen. Met hun passie en ervaring creëren ze een look die perfect bij u past.

Onze speciale technieken en specialiteiten

Speciale techniek soorten

de uitleg die daarbij hoort. 

Speciale techniek soorten

de uitleg die daarbij hoort. 

Speciale techniek soorten

de uitleg die daarbij hoort. 

Speciale techniek soorten

de uitleg die daarbij hoort. 

Speciale techniek soorten

de uitleg die daarbij hoort. 

Reviews

Bekijk al onze reviews

Erg goede service, en verstand van haar vak. Ik laat mij graag bij House of hair knippen en mijn vrouw vooral kleuren, en erg goede permanent en extensions van hoge kwaliteit. Aldus een super zaak met de juiste producten en het juiste personeel.
Mr. Miyagi
Fantastische kapster! Knipt en kleurt mijn haar altijd precies hoe ik het wil en wat bij mij past. Daarna styled ze het ook erg mooi. Verkoopt super producten!
Anne de Jonge
Super kapper! Heel veel kennis over kleuringen,,knippen, stylen! , Goede haarproducten! professioneel, 1 voor 1 super leuke meiden!!. Gewoon n uitje om bij jullie te komen. Echt een aanrader deze kapsalon!! En ga elke keer weer blij weg!! Dankjewel lieve meiden!! , en speciaal Myrthe💋
Jelly
Prima kapper! Handig afspraken systeem, je hoeft nooit lang te wachten, goed voor elkaar. Vakkundig personeel.
Jeroen van Duuren
Geweldige kapsalon met zeer vriendelijk en erg kundig personeel! Zeker een aanrader...
Martijn Stenvert
Ik ga nergens anders meer heen. Heb mijn kapster gevonden. Nicole! Heel blij met haar 🤩
Patricia Hekkema

Reviews

Bekijk al onze reviews

De beste en leukste kapsalon van Roden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag
09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 
09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 
09.00 – 14.00 uur

Contact informatie

House of Hair Roden ® Alle rechten voorbehouden

Design bij Starck media