Team

Nicole

Hallo, Ik ben Nicole en na een fantastische kans van Sylvia, oud eigenaresse kapsalon House of Hair, ben ik sinds augustus 2023 eigenaresse van deze prachtige salon.

Sinds mijn 12e levensjaar ben ik al erg geïnteresseerd in het kappersvak waarna ik op mijn 16e ben begonnen met de kappersopleiding. Vanaf die tijd ben ik in veel salons werkzaam geweest en heb ik veel waardevolle ervaringen en vaardigheden opgedaan.

In 2020 heb ik kort een carrière switch gemaakt naar doktersassistente maar omdat ik merkte dat ik echt voldoening haal uit het bezig zijn met haar, ben ik weer terug gegaan in het kappersvak.

Nu, met 15 jaar ervaring en een diepe passie voor het kappersvak, sta ik met trots aan het roer van mijn eigen kapsalon, House of Hair in Roden.
Het is een droom die werkelijkheid is geworden en ik ben vastbesloten om deze plek te laten floreren en klanten de beste ervaring te bieden. Het is mijn missie om te zorgen dat iedereen die bij House of Hair binnenstapt, zichzelf kan zijn en met een stralende glimlach weer vertrekt.

Specialisatie: balayage, folie technieken, het haar op een natuurlijke manier lichter kleuren.

Hopelijk tot ziens bij kapsalon House of Hair in Roden!

 

Demi

Ik ben Demi Tiebackx, 18 jaar en momenteel in mijn tweede jaar van de kappersopleiding. Bij House of Hair in Roden werk ik onder leiding van Nicole, waar ik mijn passie voor herenkapsels, kleuren en damesknippen volop kan uiten. Mijn doel is om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en unieke looks te creëren. Heb je vragen of interesse in mijn werk, neem gerust contact op!

 

Elza

Ik ben Elza Martens, een enthousiaste 21-jarige eerstejaars haarstylist dames, gedreven om snel en grondig alles te leren binnen het kappersvak. Mijn passie voor het creëren van prachtige kapsels gaat hand in hand met mijn vastberadenheid om nieuwe vaardigheden snel eigen te maken. Ik ben toegewijd aan het leren van alle aspecten van het vak en kijk ernaar uit om mijn kennis in de praktijk te brengen. Ik ben blij deel uit te maken van dit team. Als je vragen hebt of interesse hebt, aarzel dan niet om langs te komen of contact op te nemen. Hopelijk tot snel!