Het team

Het team

Sylvia
Op negen jarige leeftijd wist ik al dat ik kapster of sportlerares voor gehandicapte kinderen wilde worden. Na mijn MDGO opleiding heb ik in 4 verschillende salons gewerkt om zo veel mogelijk ervaring op te doen. Mijn passie in het vak is heel breed van knippen tot creatief kleuren. Een kapsel compleet maken met een mooie kleur is zo gaaf. Het begeleiden van leerlingen in onze kapsalon is waar ik ontzettend veel positieve energie van krijg.

Sinds kort vind ik in het scheren in onze barbershop ook een enorme uitdaging. Blijven leren en ontdekken dat is wat bij mij past.
Het belangrijkste in ons vak vind ik dat de klant tevreden naar huis gaat. Door veel trainingen, cursussen en workshops te doen blijven we up-to-date en zorgen wij altijd weer voor een super gaaf resultaat. Ons doel is ook om dit jaar als team naar Londen af te reizen en een bezoek te brengen aan Vidal Sassoon of Mazella & Palmer  voor een training.

Amber
Het leuke aan het kappersvak vind ik het hele dag creatief bezig zijn. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het extra leuk. Het leukste om te doen vind ik het kleuren, knippen en vervolgens het stijlen en krullen van haar. Het is heel leuk om de klant te leren hoe ze met een stijltang te werk kunnen gaan en het haar mooi in model kunnen krijgen met de juiste producten en handelingen.

In totaal werk ik nu 7 jaar bij House of Hair met een tussenstop omdat ik in Rotterdam heb gewerkt en gewoond. Naast kapster ben ik ook moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te winkelen, dagjes weg te gaan met vriendinnen, leuke dingen te doen met het gezin en kinder/ babyspullen maken samen met mijn moeder en zus.

Dewy
Van jongs af aan wist ik al dat ik in het kappersvak wilde gaan werken en heb mijn droom gevolgd.

Ik ben nu bijna 3 jaar afgestudeerd aan de kappersopleiding op het Alfa college in Groningen en ben vanaf die tijd werkzaam bij House of Hair .
Ik ben nu 1 jaar afgestudeerd aan de Barber opleiding in Amsterdam op de Barberschool en doe dit nog elke dag met plezier en ga met een glimlach naar mijn werk.

Naast mijn werk ben ik fanatiek aan het sporten en dansen. Dit doe ik al van af mijn 8ste. Ik zit in een wedstrijd team (Candy soda popcorn) en maak met deze groep de mooiste hoogte punten mee! (Zoals een WK)