Producten

Producten

 

 DEPOT

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.

Een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging. Tegenwoordig keren vele mannen terug naar de ouderwetse barbiers voor een speciale scheerbeurt. Anderen gaan naar de kapper voor een “cutting-edge”, een toonaangevende look of knipbeurt. Of zij vinden bij de nieuwe barbiers die het verleden en het heden mixen, de uitgebreide, aandacht die zij wensen. Op dit laatste is DEPOT gebaseerd.

 

Klik hier voor meer informatie.

 MILKSHAKE

De producten van MILK_SHAKE bevatten de beste ingrediënten uit de natuur om voor elk haartype de ideale oplossing te bieden. Met natuurlijke  ingrediënten zoals melk-en yoghurt proteïnen en fruitextracten om de natuurlijke schoonheid van het haar te vergroten zowel op het gebied van verzorging als styling.

Klik hier voor meer informatie.

NO INHIBITION

Een lijn van stylingsproducten die gemakkelijk, veelzijdig en innovatief zijn. NO INHIBITION producten bevatten zo veel als mogelijk organische elementen en geselecteerde actieve ingrediënten van een hoge kwaliteit.

Klik hier voor meer informatie.